dinsdag 2 april 2013

Mini Burda 7828

Mini Burda 7828
Mini Burda 7828

Onlangs mocht ik op een Maakdag 10 enthousiaste dames begeleiden in het maken van hun eigen tricot jurk. Het was al een tijdje geleden en dus oefende ik nog eens door een jurk te maken voor mezelf. Met de restlap tricot maakte ik van Roos nog vlug een mini me. Een mini Burda 7828 dus.
Mini Burda 7828

Ik deed dat al eens hier. En beloofde U toen om dat eens uit te leggen.
Mini Burda 7828

Op basis van mijn ervaringen met beide jurkjes speelde ik nog wat met de patroonlijnen en deed ik nog wat finetuning. U krijgt binnenkort een derde versie te zien samen met tips and tricks zodat ook U zo'n jurk kan maken voor uw dochter.
Mini Burda 7828

Nog een weekje geduld echter. Eerst staat er nog een reisje Amsterdam op de planning. Samen met de meisjes en de wederhelft. Heeft U nog Amsterdamtips te geef? Hou U vooral niet in.
Mini Burda 7828Mini Burda 7828
Mini Burda 7828
Mini Burda 7828
Mini Burda 7828

3 opmerkingen:

 1. Snel naar binnen want ze gaat bevriezen in die prachtige jurk!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaan mama en dochter nu ook assorti over straat? Een schoontje, trouwens, echt King Louie-stijl. Blij dat Roos er deze keer wel in past :)
  Toen de broer, de zus en ik ongeveer de leeftijd van jullie kinders hadden deden we ook eens een weekendje Amsterdam. Ik herinner mij een bezoek aan het Anne Frank-huis, waarvan we zo onder de indruk waren dat we 's namiddags fietsen zijn gaan huren om uit te waaien. En een huis, niet ver van de Rosse Buurt (wij wandelden een omwegje ;) dat helemaal ingericht was zoals vroeger. Plots ga je door een deurtje en kom je in een kerk terecht, waar de mensen samenkwamen toen het christendom verboden was. De naam ben ik vergeten, maar het was wel indrukwekkend. Enjoy Amsterdam!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Anne Frank stond op onze planning. Maar de online tickets waren een week op voorhand reeds uitverkocht. We zijn 3 keer gegaan, maar de wachtrijen waren immens. Echt immens. En het was bijtend koud.
   twee uur wachten met 3 kinderen...dat zag ik gelijk niet zitten. 't Zal voor een volgende keer zijn.
   Merci voor je reactie!

   Verwijderen