zondag 21 oktober 2012

Marie-Laure

Marie Laure 2

Eigenlijk. Feitelijk heeft het kind jurkjes genoeg. Maar toen Nele van Spiegelstiksels op Maakdag een workshop gaf met een nieuwe jurk, kon ik niet anders dan mij als de wiedeweerga inschrijven.
Haar Antoinette was mij ontzettend goed bevallen en ook dit patroon, de Marie-Laure, stelt niet teleur. Haar oog voor detail en drang naar perfectie bezorgen dit patroon een plaatsje in mijn lijst van all-time-favourites. Alles wordt tot in de puntjes en oh zo secuur afgewerkt. Ik hoop van harte voor U dat het ooit te koop wordt aangeboden.
Marie Laure 1

De zakken maken de jurk af. En ze maken Roos blij...de ideale plaats om al haar schatten in te bewaren.
Ik was er, net als haar, een uurtje of 3 zoet mee. En ik genoot van elke seconde. En dat dankzij Mamasha en haar fantastische Maakdag concept.
Beeld U in: een unieke industriƫle locatie als het MIAT, een hoop gelijkgestemden, de beste naaimachines, een oh zo gezellige sfeer, allemaal blije gezichten, een kopje heerlijke koffie en ander lekkers bij de hand, een hulplijn als je efkes de uitweg niet ziet, en een aantal uren ongestoord kunnen naaien... puur genieten.
Ook zin om  je een dagje onder te dompelen in deze sfeer? Hou dan de Maakdag site in het oog voor de nieuwe data. En nog beter: waag hier je kans om een workshop te winnen.
Marie Laure 3

Geen opmerkingen:

Een reactie posten